Sverre Molvik

CEO
Sverre Molvik har over 20 års erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter fra byggherresiden. Han har tidligere jobbet som business controller, prosjektleder og administrerende direktør i Skanska Bolig AS, og som regiondirektør i Peab Bolig AS. Molvik er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg, og har i tillegg en MBA fra Webster University i Genève.

Kristoffer Gregersen

Konserndirektør kommunikasjon og bærekraft
Kristoffer Gregersen har ansvar for Selvaag Boligs interne og eksterne kommunikasjon og bærekraft. Han har lang og variert erfaring innen kommunikasjonsarbeid, inkludert strategiutvikling -og implementering, for en rekke norske og utenlandske bedrifter. Gregersen er utdannet journalist.

Øystein Klungland

COO
Øystein Klungland har ansvaret for utvikling og gjennomføring av Selvaag Boligs prosjekter. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden. Klungland er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU.

Christopher Brunvoll

CFO
Christopher Brunvoll begynte sin karriere i PricewaterhouseCoopers AS og startet som Group Financial Controller i Selvaag Bolig i 2010. Han jobbet som økonomisjef i selskapet fra 2014 til 2020, og har vært ansattvalgt styremedlem i seks år. Fra 2020 har han vært administrerende direktør i Urban Property, et samarbeidsselskap som eier Selvaag Boligs tomtebank. Han tiltrådte som CFO 1. mars 2021. Brunvoll har en Master of Science i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole.

Line Lian Mjell

Konserndirektør marked
Line Lian Mjell startet sin karriere som konsulent i McKinsey & Company i 2010. Fra 2016 jobbet hun i Verisure Norge som Head of Strategy, Finance Director og Director of Customer Marketing & Products. Mjell har en bachelorgrad i økonomi og ledelse fra Université de Toulouse 1 i Frankrike og har i tillegg en mastergrad i økonomi og ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH). Hun har vært ansatt i Selvaag Bolig siden 2021 og leder selskapets markedsavdeling og kundesenter.