Om oss

Selvaag Bolig ASA er et boligutviklingsselskap som styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger. Selskapet har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling og fokuserer på vekstområdene i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Stockholm. Selvaag Bolig har bransjeledende resultatmarginer, og et langsiktig mål om å overlevere 1 500 boliger hvert år og å utbetale inntil 50 prosent av resultatet i årlig utbytte.

Selvaag Bolig viderefører over 70 års erfaring fra Selvaag som har bygget over 50 000 boliger siden 1948. I 2008 ble Selvaag Bolig etablert som et rent boligutviklingsselskap som setter ut entrepriser på anbud. Dette gir selskapet et stort konkurransefortrinn gjennom blant annet lavere byggekostnader, lavere markedsrisiko og mer fleksibel organisasjon.

I 2011 fusjonerte Selvaag Bolig med de tilknyttede investerings- og boligutviklingsselskapene Hansa Property og SPE KS, og ble ledende i Rogaland i tillegg til Stor-Oslo. I 2011 solgte Selvaag Bolig over 1000 boliger, og i perioden 2008 til 2012 ble omsetningen tredoblet til 3 milliarder kroner og resultatmarginen økt fra 6 til 13 prosent. Selvaag Bolig ASA ble notert på Oslo Børs 14. juni 2012

Selvaag Bolig har et bredt utvalg boligtyper som deles inn i merkenavnene Start, Hjem og Pluss, og har hovedkontor er på Ullern i Oslo.

Klikk her for selskapspresentasjon.

ValueCreation