Ledelse

Sverre Molvik, CEO

Portrait

Sverre Molvik har over ti års erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter fra byggherresiden. Han har tidligere jobbet som business controller, prosjektleder og administrerende direktør i Skanska Bolig AS, og som regiondirektør i Peab Bolig AS. Molvik er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg, og har i tillegg en MBA fra Webster University i Genève.

Kristoffer Gregersen, Konserndirektør kommunikasjon og marked

Portrait

Kristoffer Gregersen har ansvar for Selvaag Boligs interne og eksterne kommunikasjon. Han har lang og variert erfaring innen kommunikasjonsarbeid, inkludert strategiutvikling -og implementering, for en rekke norske og utenlandske bedrifter. Gregersen er utdannet journalist.

Petter Cedell, Konserndirektør eiendomsinvesteringer

Portrait

Petter Cedell har ansvar for å finne nye prosjektmuligheter for Selvaag Bolig. Han vurdere utbyggingsmuligheter, og inngår avtaler om kjøp av nye tomter. Cedell har lang og variert erfaring innen akkvisisjon og prosjektutvikling, samt prosjektgjennomføring gjennom mange år i Selvaag.

Øystein Klungland, COO

Portrait

Øystein Klungland har ansvaret for utvikling og gjennomføring av Selvaag Boligs prosjekter. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden. Klungland er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU.

Christopher Brunvoll, CFO

Portrait

Christopher Brunvoll begynte sin karriere i PricewaterhouseCoopers AS og startet som Group Financial Controller i Selvaag Bolig i 2010. Han jobbet som økonomisjef i selskapet fra 2014 til 2020, og har vært ansattvalgt styremedlem i seks år. Fra 2020 har han vært administrerende direktør i Urban Property, et samarbeidsselskap som eier Selvaag Boligs tomtebank. Han tiltrådte som CFO 1. mars 2021. Brunvoll har en Master of Science i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole.