Ledelse

Rolf Thorsen, (født 1961) , CEO

Portrait

Thorsen har vært administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA siden mai 2019. Han har bred erfaring fra bransjen. Han har ledet Oslo S Utvikling, som utvikler Bjørvika i Oslo, fra 2014 til 2019. I perioden 1985 - 2014 jobbet han i NCC-konsernet der han blant annet var administrerende direktør for NCC Property Development AS fra 2007 til 2014. Thorsen har ti medaljer fra VM og OL fra sin idrettskarriere som roer.

Sverre Molvik, Finansdirektør

Portrait

Sverre Molvik har over ti års erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter fra byggherresiden. Han har tidligere jobbet som business controller, prosjektleder og administrerende direktør i Skanska Bolig AS, og som regiondirektør i Peab Bolig AS. Molvik er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg, og har i tillegg en MBA fra Webster University i Genève.

Kristoffer Gregersen, Konserndirektør kommunikasjon og marked

Portrait

Kristoffer Gregersen har ansvar for Selvaag Boligs interne og eksterne kommunikasjon. Han har lang og variert erfaring innen kommunikasjonsarbeid, inkludert strategiutvikling -og implementering, for en rekke norske og utenlandske bedrifter. Gregersen er utdannet journalist.

Petter Cedell, Konserndirektør eiendomsinvesteringer

Portrait

Petter Cedell har ansvar for å finne nye prosjektmuligheter for Selvaag Bolig. Han vurdere utbyggingsmuligheter, og inngår avtaler om kjøp av nye tomter. Cedell har lang og variert erfaring innen akkvisisjon og prosjektutvikling, samt prosjektgjennomføring gjennom mange år i Selvaag.

Halvard Kverne, Konserndirektør regioner

Portrait

Halvard Kverne har ansvaret for oppfølging av halvparten av Selvaag Boligs prosjekter. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden.

Øystein Klungland, Konserndirektør Stor-Oslo

Portrait

Øystein Klungland har ansvaret for oppfølging av halvparten av Selvaag Boligs prosjekter. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden. Klungland er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU.